HOGYAN DOLGOZUNK?
 

1. Online vagy telefonos jelentkezésekor kollégánk felveszi adatit, rögzíti igényeit és egy egyeztetett időpontban felkeresi Önt otthonában. Ekkor pontos feladatlisát készít az Ön által elmondottak és a lakás, ill. ház specialitásainak megfelelően. Kiszámítja azt, hogy mennyi idő alatt végezhető el az adott tisztítási feladatsor.

2. Ön megadja, hogy a hét mely napján vagy napjain kívánja igénybe venni takarító szolgáltatásunkat, ill. milyen típusú személy delegálását tartaná a legmegfelelőbbnek.

3. Ezen információk alapján pontos árat határozunk meg, melyet a továbbiakban választásának megfelelően akár alkalmanként, akár havi elszámolásban,  készpénzzel vagy átutalással rendezhet.

4. Ezután kiválasztjuk alkalmazottaink közül az Önnek leginkább megfelelőt, akit az első takarítási alkalommal cégünk képviselője elvisz bemutatni Önnek, végigkíséri a házon és  a nyomtatott feladatlistát szem előtt tartva, elmagyarázza a korábban átbeszélt részletes teendőket, kizárva ezzel bármilyen tévedés vagy félreeértés lehetőségét.

5. A munka végeztével kontrolláljuk kollégánk feladatvégzését. Ha Ön valamely területen további finomítást kér, azt elvégezzük, és rögzítjük a feladatlistába.

6. A következőkben munkatársunk már egyedül fog Önhöz a megbeszélt időben ellátogatni, de takarító munkáját továbbra is ellenőrizzük, valamint további visszajelzésekért folyamatos kapcsolatban maradunk Önnel.

GARANTÁLJUK, hogy 100%-os munkát fogunk végezni és Ön tökéletesen elégedett lesz szolgáltatásunkkal.

Tekintse meg árainkat vagy kérjen egyedi árajánlatot!

 

FÜGGÖNYTISZTÍTÁS FELSŐFOKON

A függönyök otthonunk díszét jelenthetik, ha szépek és ragyogóan tiszták. Ám a szobába belépve kellemetlen látványt nyújthatnak poros, szürke függönyeink. Tisztább környéken élőknek évente kétszer érdemes függönytisztítást végezni. Abban az esetben, ha Ön a belvárosban él, érdemes ezt egy évben kettőnél többször is megismételni, hiszen az autók kipufogója és a város pora miatt rengeteg szennyeződés rakódik függönyére.

Nem csupán esztétikailag kifogásolható a koszos függöny, a por egészségünkre sincs jó hatással. Allergia alakulhat ki, amelyet megelőzhetünk a takarítás mellett a függönytisztítással is.

Függönytisztítás során megszabadulhat a pecsétfoltoktól, elszíneződésektől, így drapériánk hosszabb életű lehet, emellett Ön is egy tisztább környezetbe térhet haza egy fárasztó munkanap után.

A függönytisztítást bízza ránk! Több éves tapasztalatunk során megismertük a függönyök különböző anyagainak tisztítási módját, kíméletesen bánunk ezekkel az érzékeny anyagokkal.
Bízza ránk függönyeit!

 

AMIT A SZŐNYEGTISZTÍTÁSRÓL TUDNI ÉRDEMES

A szőnyegtisztítás minden takarítás elengedhetetlen eleme. Legyen szó hétvégi takarításról, vagy nagytakarításról, garantáltan sor kerül majd a szőnyegre is, természetesen más-más formában. Amíg előbbi esetben valószínűleg egy egyszerű porszívózással is beérjük, addig utóbbi esetben feltehetően valami sokkal hatásosabb módszert választunk.

Sokan nem is gondolnák, hogy a takarítás, a szőnyegtisztítás milyen bonyolult folyamat. Nehézsége abban rejlik, hogy a sokfajta tisztítószer, mely manapság már elérhető a piacon, nem alkalmazható minden szőnyegtípushoz. Amennyiben erről nem tudunk, és mégis megtesszük, úgy számos kellemetlenséggel kell számolnunk, adott esetben még tönkre is tehetjük vele a szőnyeget.

A szőnyegtisztítás legelterjedtebb módja az extrakciós vizes eljárás. Ennek során a tisztítógép vegyszeres vizet juttat a szőnyeg szálai közé. A megfelelő hatóidő letelte után a gép segítségével a víz felszívható, eltávolítható. Végül a száradási folyamat következik.

Tiszta, friss és illatos szőnyegeket szeretne? Bátortalan azt illetően, hogy milyen tisztítószer passzol az Ön szőnyegéhez?

Akkor keresse a Tisztítófutárt!