KOLLÉGÁINK
 

Munkánk során tisztában vagyunk azzal, hogy a megbízás során a legfontosabb szereplő az a személy, aki a takarítást végzi. Hiába megnyerő egy szlogen, attraktív a céglogó, kedves a hang a telefonban és szívélyes a vezetés, ha a takarítást végző emberek nem dolgoznak kiválóan!

Mi olyan embereket válogatunk csapatunkba, akik szeretik és kedvvel végzik munkájukat, akiknek tisztítási feladataik hibátlan elvégzésére belső kéztetésük van. Ugyanis nincs az a briliáns motivációs rendszer, mely elérhetné azt, amit az a fajta belső tettvágy okoz, mely a mi kollégáink sajátja. Mi ilyen kollégákkal dolgozunk és büszkék vagyunk erre.
 

TAKARÍTÓK NYELVTUDÁSSAL

Angol és német nyelvtudású takarítóinkkal Magyarországra költöző külföldiek részére történő takarítást is kínálunk. Nyelvtudással rendelkező kollégáink megkönnyítik a külföldiek számára a napi teendőkkel kapcsolatos kommunikációt. Nemzetközi ügyfeleink részére angol vagy német nyelvű feladatlistát és szerződést készítünk.

Amellett, hogy olyan emberekkel dolgoztunk, akik a tisztaságot szívügyüknek tekintik, folyamatosan gondoskodunk arról, hogy képzésekkel tudásukat magas szintre hozzuk.
 

Ön sem fog csalódni bennünk!