Takarítás
 

Cégünk irányelve úgy tartani rendben és tisztán családi és irodai környezeteket, hogy közben ne zavarjuk a családi légkört, illetve a vállalatot termelőmunkájában. Mi csak megbízható, leinformált, a munkáját szakszerűen, rendesen végző takarítószemélyzettel dolgozunk, és az embereink munkáját rendszeresen ellenőrizzük. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, mert csak az garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot. Az első takarítás alkalmával pontról pontra meghatározzuk a takarítás menetét, melyet a későbbiekben be is tartunk.

Munkavégzés: Munkánk során az Európai Unió szabályaihoz igazodunk. Csak ellenőrzött, tanúsítvánnyal rendelkező, lehetőleg Magyarországon gyártott terméket használunk. Elsődleges szempontunk a tisztaság elérése mellett az egészségre nem káros, környezetkímélő termékek preferenciája.

A munka minősége: Dolgozóinkat úgy válogattuk össze, hogy a legjobb munkaerőkkel dolgozzunk. Folyamatosan képezzük őket, hogy megismerkedjenek a legújabb technológiákkal, és amit egyszer tudtak és jól végeztek, az se váljon olyan szinten rutinná, hogy felületességhez vezessen. Munkatársaink szeretik, amit csinálnak, ebből élnek. Büszkék vagyunk a dolgozóinkra.

Hívjon, hogy minél hamarabb meggyőződhessen munkák minőségéről!
 

TELEFON: (20) 433-27-80